Fontos Információ

1 / Internetes rendelés illetve átutalásos fizetés esetén a kiállított díjbekérő értékének számlánkra történő beérkezése után tudjuk a rendelését elfogadni és teljesíteni!

2 / Minden olyan termék rendelése esetén melyet a Csempebox Kft is rendelésből tud teljesíteni ( külföldi vagy belföldi beszállító által ) a vevő tudomásul veszi, hogy rendelését nem mondhatja vissza, az árut köteles átvenni és értékét rendezni!

3 / Burkolatok rendelése esetén reklamációt csak és kizárólag burkolás vagy beépítés előtt tudunk elfogadni és csak sértetlen csomagolású árut áll módunkban visszavenni!

4 / Amennyiben a tisztelt vevő kéri a Csempebox Kft. segítségét az anyagszámításhoz ( burkolat, segédanyagok, stb. ) akkor a vevő által megadott méretek alapján 10% építési ráhagyással számol.

5 / Házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig értendő. A kocsi vezetője a megadott címen árut a kocsiról leadogatja, telken és épületen belül azt nem mozgatja! Az anyagmozgatás megoldása a vevő feladata.

Ahhoz, hogy Ön pontos információt kapjon a Webáruházban található termékek raktárkészletéről minden esetben fel kell vennie a kapcsolatot értékesítő kollégáinkal!