Felhasználási feltételek

1.1 A metrocsempe Webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, azonban telefonon és faxon keresztül is állunk vásárlóink segítségére. Egyedi, személyre szabott megrendeléseket faxon, ill. emailen is elfogadunk.

1.2 A metrocsempe Webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezőnek tekinti.


Regisztráció

2.1 A metrocsempe.hu oldalon korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Amennyiben a vásárló a metrocsempe Webshopban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.


Rendelés és szállítás

3.1 A metrocsempe Webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2 Szállítással kapcsolatos lehetőségek: Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében Budapest, Bécsi út 267. alatt lévő raktárunkban a termékek azonnal átvehetők! Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel lehetséges napjáról. Fizetés vagy előre átutalással, vagy a helyszínen készpénzben lehetséges. 

3.3 A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a metrocsempe Webshop felelősséget nem vállal.


Bemutatott termékek

4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg vagy részletes felvilágosítást kaphat a vevőszolgálatunktól.

4.2 A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.

4.3 A termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk, amely garancia érvényesítéséhez kizárólag a számla szükséges.

4.4 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű adatok, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.

4.5 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek.


A felelősség korlátozása

5.1 A metrocsempe Webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2 A metrocsempe Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a metrocsempe Webshop akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3 A metrocsempe Webshop nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a CSEMPEBOX Webshophoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős a metrocsempe Webshophoz való kapcsolódásáért és a metrocsempe Webshopban való vásárlásért.

5.6 A metrocsempe Webshop nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7 A metrocsempe Webshop szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és az áruház kínálatát, akcióit, árait! Ezzel kapcsolatban értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs, továbbá a metrocsempe Webshop nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatban.

5.8 A metrocsempe Webshop szabadon megváltoztathat bármilyen árat, szállítási határidőt. A változás a metrocsempe Webshopba történt bejelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9 A metrocsempe Webshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a metrocsempe Webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.


A vásárlástól való elállás joga

6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően max. 24 órán belül, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét csak és kizárólag telefonon jelezheti (06-1-240-0456 vagy 06 30 864 7449) a metrocsempe Webshopban ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.


Személyes adatok

7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása, kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.